miercuri, 27 martie 2013

Lucrul cu Aura

Masarea aurei

Energia trupului poate fi masata, ceea ce duce la calmarea si la echilibrarea campului aurei. Este un mod foarte bun de a incheia un masaj muscular sau un alt tratament bioenergetic, deoarece aduce un sentiment de liniste si de usurare sufleteasca. Timpul de actiun este de aproximativ un minut :
  1. Frecati-va viguros mainile una de alta;
  2. Asezati-va palmele la cativa centimetri deasupra capului pacientului. Masati incet energiile aurei intr-o miscare descendenta, fara a atinge corpul;
  3. Cu palmele deschise, maturati energiile dinspre cap si ajungand pana la degetele de la picioare;
  4. Incercati miscari diferite, mai usoare sau mai bruste, mai lungi sau mai scurte. Acoperiti intreg trupul.
 
Adaugarea de volum

Asa cum se infoiaza o perna, masajul similar aplicat aurei face ca aceasta sa isi mareasca volumul, sa se aeriseasca, sa capete spatiu de respiratie. Atunci cand va simtiti fara viata, suparati, demoralizati sau fara vlaga, infoierea aurei face ca energia sa va revina in corp. Nu aveti nevoie de testare energetica pentru a lua o decizie in acest sens. Aveti la dispozitie doua tehnici, pentru aplicarea fiecareia nefiind nevoie decat de cateva clipe :
  1. Incepeti in partea de jos a picioarelor si rostogoliti efectiv energia aurei facand mainile morisca, ca si cum ati rostogoli o mine pe suprafata corpului. Respirati adanc. Prin ridicarea centrului corpului, aceasta tehnica precum si cea de inchidere contribuie si la intarirea meridianului central, care, la randul lui, alimenteaza toate celelalte meridiane si chakre;
  2. Introduceti mana in aura in locul pe care vi-l arata intuitia si efectuati o miscare de fluturare, aducand mana caus si aducand energie la suprafata. Mainile dumneavoastra vor angrena astfel aura intr-un dans revigorant si antrenant.   
 Sursa : Medicina energetica de Donna Eden 

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Trimiteţi un comentariu